Nürburgring Langstrecken Serie har desværre måttet afbryde sæsonen før tid, og den tyske sæson får derfor ikke nogen finaleweekend.

Den corona-reviderede kalender var udset til at ende med et dobbeltløb som finale i næste weekend, den 7-8. november.

Annonce:

Men det bliver der nu ikke noget af – i stedet er dobbeltløbet aflyst som en konsekvens af den landsdækkende, delvise lockdown, som den tyske regering har indført med start fra på tirsdag, den 2. november.

Dermed bliver det en sæson på fem og ikke syv løb, og sæsonen er derfor også afgjort. Derfor er det nu officielt, at Henrik Bollerslev bliver den bedst placerede dansker i tabellen som nummer 42 – en plads, han deler med holdkammeraten Niklas Kry – og den dansk/tyske duo er også nye mestre i SP8-klassen.

Du kan se den samlede stilling her:

Point standings

 

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply