I den kommende weekend er Martin Andersen igen i vælten for Hyundai Team Engstler i ADAC TCR Germany, hvor turen igen går til en ny bane i form af Sachsenring. 

Sachsenring er en bane, der både byder på høj fart og masser af højdeforskelle, hvilket er en klar modsætning til den tidligere F1-bane Hockenheim, som feltet gæstede for bare to uger siden. 

Annonce:

Her blev en ellers næsten sikker tur på podiet forvandlet til en lidt skuffende femteplads for Martin Andersen, som i en duel på finalens allersidste omgang var så uheldig at punktere. Men lyspunkterne var mange på Hockenheim, hvor Hyundai-teamet viste masser af fartoverskud, og det er netop de takter, som Martin Andersen og teamet tager med sig videre til denne weekend.

– Sachsenring bliver klart en udfordring. Den er lidt som Ring Djursland gange tre – banen har en del højdeforskelle, men der er også sving, hvor vi kører over 180 kilometer i timen, så farten bliver helt sikkert det, man skal vænne sig til. Omvendt kommer jeg med masser af gåpåmod og en bil, som jeg virkelig er dus med, forklarer Martin Andersen og tilføjer:

– Vi er kommet rigtig godt ind på de her Hyundai i30N TCR-racere i år, og specielt takket være mit stærke team er det gået hurtigt. Alle er glade for det, vi indtil videre har leveret i år, og det er helt sikkert også noget, som kommer til at gøre godt for fremtidsmulighederne, fortæller Martin Andersen. 

Martin Andersen indtager aktuelt seriens tredjeplads, og har først og fremmest sigtet rettet imod Eric Scalvini, som er nummer to i tabellen. Mesterskabsførende er Andersens holdkammerat fra Hyundai Team Engstler, Luca Engstler. 

– Jeg håber, at vi kommer til Sachsenring og har farten til at markere og køre et par stærke løb. Min nærmeste konkurrent i mesterskabet er Eric Scalvini, så fokus er først og fremmest at se, om jeg kan hente ind på ham i mesterskabet, afrunder den viborgensiske Hyundai-kører. 

ADAC TCR Germany kører to heats i den kommende weekend – lørdag fra 14.10 til 14.40 og søndag fra 11.45-12.15. Løbene kan som altid følges live på ADAC’s Youtubekanal https://www.youtube.com/c/ADAC/featured og på tyske www.tvnow.de

Andersen Motorsport

Annonce:

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply