Porsche har i forbindelse med årets Night of Champions annonceret en række ændringer på mærkets hold af fabrikskørere.

Det kommer af, at mærket gerne vil skrue lidt ned for sine fabriksindsatser i det kommende år – og det har i alt flyttet seks kørere væk fra titlerne som fabrikskørere – herunder Michael Christensen, som i det nye år bliver erstattet i FIA WEC af Neel Jani, der vandt Le Mans for Porsche generelt i 2016.

Annonce:

I WEC stiller Porsche fremadrettet med Gianmaria Bruni og Richard Lietz (#91) samt Kevin Estre og Neel Jani (#92), mens Michael Christensen bliver én af de seks, der får nye opgaver indenfor Porsche.

Foruden Christensen rykker Earl Bamber, Nick Tandy, Patrick Pilet, Sven Müller og Dirk Werner også til nye serier, men ifølge Porsches pressemeddelelse betyder det dog, at de seks kørere fortsat vil repræsentere Porsche, omend i nye serier.

I pressemeddelelsen fra Porsche hedder det, at Earl Bamber, Patrick Long og Laurens Vanthoor bliver at finde i IMSA Weathertech Sportscar Championship for kundeteams i GT Daytona, mens Christensen, Earl Bamber og Frederic Makowiecki, der skal køre GT World Challenge Europe, samt formentlig også i Nürburgring Langstrecken Serie og Nürburgring 24h.

I Formula E fortsætter Porsche sit engagement uændret med André Lotterer og Pascal Wehrlein.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply