Hyundai var i premieresæsonen på TCR Denmark med i den danske serie, da Andersen Motorsport repræsenterede mærket i serien i 2020. Efter et års pause er der nu en Hyundai i30N på gridden, for i denne sæson er det koreanske mærke tilbage i serien med fynske Outzen Motorsport.

Outzen Motorsport stiller op med Philip Lindberg i TCR Denmark, og fortsætter desuden sit engagement i Super GT Danmark med Andreas Jochimsen som chauffør der. På den tekniske front står John Nielsen bag teamet, og den tidligere Le Mans-vinder kommer således til at stå i spidsen for teamets udvikling på dét område til den kommende sæson.

Annonce:

– Det er noget, som har været længe undervejs for os, og vi er måske også endt i en lidt uventet konstellation i forhold til hvor vi begyndte, konstaterer Michael Outzen og fortsætter:

– Jeg glæder mig til at komme i gang med sæsonen, og ser med det her lineup muligheden for at kunne bygge en bro mellem de to klasser. De kan hver især rigtig mange ting, og med én af hver håber jeg, at vi kan samle det hele på en ny måde. Samtidigt har vi fået John Nielsen ind som teknisk chef, så jeg har trukket mig lidt ud af rollen på dét område og skal sørge for at skabe de bedst mulige rammer for vores team, forklarer teamejer Michael Outzen, som ser frem til sæsonpremieren.

De sidste forberedelser er i fuld gang for teamet, som håber at kunne blande sig i det, der helt sikkert bliver en tæt topkamp.

– Vi er i fuld gang med de sidste forberedelser, og fik det hele præsenteret i går. Vi ser meget frem til sæsonstarten, og jeg tror vi godt vil kunne blande os i top 5. Philip har været inde i en virkelig fin udvikling i TCR, og det skal vi bygge videre på i år, afrunder Michael Outzen.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply