FIA WEC meddelte i går at deres podcast ”WEC Talk” også ville udkomme med en anden sæson, og sæsonpremierens gæst? Ingen ringere end Kevin Magnussen.

Første afsnit er netop blevet udgivet i dag. Nederst i artiklen finder du links til podcasten, så du kan lytte til den der hvor det passer dig bedst.

Annonce:

Podcasten kommer blandt andet omkring Kevin og Louises nylige familieforøgelse i form af datteren Laura, Kevins fordel i at kende gamet fra de gange han var med Jan Magnussen rundt til racerløb samt planerne for Sebring 12H.

– Jeg er meget tryg og komfortabel med, hvordan langdistanceløb fungerer og jeg kender den verden ret godt gennem ham (Jan Magnussen, red.). Det var ikke et stort kulturelt chok, men der var nye ting for mig at lære, såsom at køre med forskellige kategorier og klasser, og det at køre gennem trafik på banen er noget jeg ikke har skulle gøre før, udtaler Kevin Magnussen, blandt andet vedrørende emnet med Jan Magnussen og den nye verden for ham i IMSA.

Kevin blev også spurgt ind til det kommende Peugeot-eventyr, han snart begynder på når IMSA-sæsonen er slut.

– Peugeot-programmet begynder allerede i slutningen af dette år, når IMSA-sæsonen er slut. Der begynder vi at arbejde fuld tid på det, både med tests af bilen og udvikling i simulatoren. Jeg er meget begejstret for det, især fordi Ferrari annoncerede at de også deltager i Hypercar-kategorien ved siden af Peugeot og Toyota, og så er der alle de andre LMDh teams. Jeg tror det bliver en utroligt spændende æra vi går ind i nu, udtaler Kevin Magnussen.

Hør hele podcasten på:

Spotify
Apple Podcasts

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Annonce:

Forfatter: Nicolai Hald

Jeg er en 23-årig ung vestjyde der på nuværende tidspunkt prøver kræfter som nordjyde, da jeg er bosat i Aalborg. Jeg interesserer mig enormt meget for motorsport, hvilket også er grunden til jeg er at finde som skribent på Boxengasse.dk. Mit fokus er primært på Formel 2, Formel 3 samt af og til Formel 4.

Skriv et svar