Så er det nu! Porsche har heldigvis valgt at springe hele leddet med snak og hemmelighedskræmmeri på billedfronten over – her til eftermiddag kørte Porsches nye LMDh-racer sine første kilometer i Weissach, og her er også billeder fra det!

Bilen er som bekendt et produkt af et samarbejde mellem chassis-producenten Multimatic, og så Porsche, som egentlig havde budgetteret med at køre testen inden jul, men forskellige forsinkelser flyttede premieren lidt. Frederic Makowiecki fik de første omgange i den nye bil, som får helt officiel premiere i 2023 med Team Penske som det drivende team bag projektet, der kommer til at køre under navnet Porsche Penske Motorsport.

Annonce:

Dermed har den tysk/amerikanske duo også genoplivet samarbejdet fra de gamle LMP2-dage med RS Spyderen, som Penske drev i American Le Mans Series fra 2006 til 2008. Penske har til gengæld aldrig vundet Le Mans, mens Porsche kan gøre det for 20. gang, såfremt den nye bil viser sig at være en succes i den skarpe konkurrence, der venter i Hypercar/LMDh næste sæson.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply