Covid-19 har allerede haft stor indflydelse på løbskalendrene verden over, men det er først nu, det desværre også får den effekt, at der nok bliver færre biler på banerne i denne og ikke mindst den kommende sæson.

Det fik torsdag den konsekvens, at Porsche meldte ud, at man agter at trække sin indsats i IMSA’s GTLM-klasse efter i år. Dermed står en noget afpillet kategori tilbage i den nordamerikanske serie. Faktisk er det potentielt kun med to bilproducenter – BMW og Corvette – til start i 2021.

Annonce:

Porsches udmelding er, at et exit fra IMSA vil give en stor økonomisk støtte i forhold til at overkomme den indflydelse, som pandemien har haft på Porsches generelle økonomi.

Porsche understreger samtidigt i pressemeddelelsen, at deres exit fra GTLM ikke går ud over firmaets øvrige kundeprogrammer i USA, og man fortsætter dermed samarbejdet med kundeteams i GT Daytona og IMSA Michelin Pilot Challenge.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Skriv et svar