Rømø Motor Festival fortsatte i år sin unikke udvikling. Sidste år blev vadehavsøen mildest talt invaderet af fans i en grad, så bilerne holdt i kø i kilometervis.

Trafikafviklingen gled i det store hele bedre i år, og man kan roligt konkludere, at interessen for nyklassikeren på sandet på ingen måde er stilnet af. Reglerne er stadig det samme – ingen biler, motorcykler eller dele må være nyere end fra 1947 – men til gengæld vægter autenciteten tungt. Deltagere fra 13 nationer inklusive to motorcyklister fra USA deltog, og gjorde endnu engang Rømø Motor Festival til en særdeles international affære.

Annonce:

Vi var på plads lørdag – her er 40 skarpe fra kassen!

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply