Der bliver igen i år rig mulighed for at følge Danmarks førende motorsportsserie bag skærmen såvel som på lægterne. TCR Denmark sender i år alle løb via YouTube på seriens nye YouTube-kanal.

Se kanalen her!

Annonce:

Skiftet til YouTube vil give fans endnu bedre mulighed for at følge med, og samtidigt har TCR Denmark med en ny aftale med produktionsselskabet Minitech sikret, at det samme høje niveau som tidligere bliver bibeholdt på produktionen. Det var nemlig også Minitech, der producerede TCR Denmarks udsendelser i 2021. 

Med streaming på Youtube bliver der mulighed for at brede TCR Denmark ud til et endnu større publikum, hvilket bestyrelsesformand Bent Dyhre Hansen ser frem til.

– Vi er glade for at kunne præsentere det samme stærke lineup på produktionen som i fjor. Vi samarbejder igen med Minitech om at bringe det bedste i dansk motorsport fra alle de danske baner samt Copenhagen Historic Grand Prix, og denne gang bliver det frit tilgængeligt for alle på Youtube, forklarer Bent Dyhre Hansen. 

At TCR Denmark i 2022 kan følges online på seriens egne sider betyder også, at TCR Denmark i udsendelserne kan gå endnu mere bag scenen og give seerne alle de friske reaktioner direkte fra pitlane og paddock. 

Samtidigt bliver det også nemmere for teams, kørere og interessenter at dele al den bedste action fra landets førende motorsportsklasse – for alle teams og kørere kan naturligvis dele den direkte udsendelse på deres respektive, sociale medier.

Derudover er der med TCR Denmark også touringcars i topklasse til det internationale publikum, da der via TCR TV også bliver kommenteret på engelsk fra løbene. 

TCR Denmark åbner sæsonen på Padborg Park den 7-8. maj.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply