Kalenderen er klar hos TCR Denmark, som i 2021 får en syv løb lang kalender.

2021-kalenderen bygger videre på erfaringerne fra en god og vellykket debutsæson, hvor TCR Denmark med navne som Jan Magnussen, Casper Elgaard og Kasper H. Jensen, der allerede er bekræftet til 2021, er klar til at samle det bedste i dansk motorsport.

Annonce:

Nyt på 2021-kalenderen er, at TCR Denmark igen er en del af de to danske byløb. Classic Race Aarhus blev annonceret i denne uge og TCR Denmark kan nu også løfte sløret for, at Copenhagen Historic Grand Prix til august lægger asfalt til landets førende motorsportsserie.

Det bliver sæsonens første af to byløb, mens kalenderen derudover byder på tre besøg på FDM Jyllandsringen, ét på Ring Djursland og ét på Padborg Park. Promotor Martin Jensen ser frem til at sende et endnu stærkere felt ud til den nye sæson af TCR Denmark, som venter fra maj:

– Vi er i TCR Denmark virkelig glade for den kalender, vi har samlet, og vi ser frem til at vise det bedste af dansk motorsport frem for publikum på de danske baner samt til de to byløb i Aarhus og København. TCR har vist sit værd i et så svært år, som 2020 har været, og jeg kan næsten ikke beskrive, hvor meget jeg ser frem til at bygge videre på det, vi har vist i år, siger Martin Jensen.

FDM Jyllandsringen lægger den 8-9. maj asfalt til premieren, inden turen går videre til Ring Djursland i juni. Der venter derefter et tætpakket efterår med Copenhagen Historic Grand Prix og FDM Jyllandsringen i august, Classic Race Aarhus i september og FDM Jyllandsringen samt Padborg Park i oktober måned.

Nutiden og fremtiden mødes

Annonceringen af, at TCR Denmark kører Copenhagen Historic Grand Prix, bliver desuden ikke det eneste indslag fra den internationale organisation, som TCR er. Copenhagen Historic Grand Prix lægger også asfalt til en afdeling af den nye, elektriske PURE ETCR samme weekend. PURE ETCR blev forleden præsenteret ved et stort event på Rådhuspladsen i København, og ved den lejlighed blev den dugfriske elektriske bilklasse og dens visioner vist frem.

2021 bliver premieresæsonen, og indtil videre er tre producenter med i PURE ETCR, i form af CUPRA, Hyundai og Alfa Romeo, der netop har præsenteret deres nye, elektriske racer.

TCR Denmark kalender 2021
8-9. maj 2021 – FDM Jyllandsringen
5-6. juni – Ring Djursland
6-8. august – Copenhagen Historic Grand Prix
20-22. august – FDM Jyllandsringen
17-19. september – Classic Race Aarhus
2-3. oktober – FDM Jyllandsringen
16-17. oktober – Padborg Park

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply