Det er i højeste grad sæson for hæder og priser for det snart forgangne motorsports-år 2021. Og nu er det britiske Autosport, der deler sine traditionsrige priser, Autosport Awards ud. I år er der hele to danskere, som bejler til hæder fra det internationale motorsportsmagasin, og den gode nyhed er, at du som læser kan stemme.

Dennis Lind er i spil til Autosports National Driver of the year – en titel, som Lind for nylig også sikrede sig hos det konkurrerende, britiske magasin Motorsport News. Lind er i spil til hæderen som Autosports National Driver of the year for sin indsats i British GT, hvor danskeren i år var med til at sikre Barwell Motorsport titlen i British GT.

Annonce:

Men Lind er ikke den eneste dansker, som er i spil til en pris i det engelske. Det samme er Frederik Rasmussen i Autosports’ ESports-kategori. Rasmussen er nomineret på baggrund af sine præstationer i Formula E: Accelerate-mesterskabet. Det køres på rFactor 2, og efter han med en smal margin mistede titlen i mesterskabet i 2020, så tog han titlen i år og vandt foruden 20.000 euro i præmiepenge også en test i en Formula E Gen2-bil, som vi tidligere i år også kunne berette her på siden.

Autosport-abonnenter kan stemme her.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply