Når der for andet år i træk er Super Sebring til marts, så bliver det med Tom Kristensen som Grand Marshal. Danskeren får æren af at sætte begge løb i gang – både FIA WEC’s 1000 Miles of Sebring, som køres fredag den 20. marts, samt IMSA Weathertech Sportscar Championships traditionsrige 68. udgave af 12-timersløbet lørdag den 21. marts.

Kristensen er fortsat rekordholder på Sebring, som han vandt seks gange i årene 99, 00, 05, 06, 09 og 12. Tom følger her i fodsporene på Alan McNish, som sidste år havde æren af at være Grand Marshal på løbet.

Annonce:

I FIA WEC’s pressemeddelelse siger Tom Kristensen:

– Det er en stor ære at blive udnævnt som Grand Marshal ved begge løb, og jeg kan ikke vente med at komme tilbage til Sebring. Den historiske bane leverer nogle helt unikke udfordringer, som stadig står helt klart i min erindring – og løbet har altid fantastiske deltagere og fans! Jeg kan kun sige mig meget heldig at have vundet løbet seks gange, og jeg har så mange fantastiske minder om store dueller over årene. Du skal være hård for at vinde på Sebring – det gælder både bil og kører – og sloganet “Respect the bumps”, er absolut et af sportens mest sande.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply