… Chefen mere end antyder det. Rygtebørsen omkring de kommende hypercars og LMDh-prototyper har mildest talt kørt stærkt i det seneste halve år, hvor Audi, Ferrari og Porsche blandt andre har offentliggjort deres engagement i den nye topformel for sportsvogne. Alt i alt noget, der tegner til, at Le Mans’ 100 års jubilæum i 2023 bliver noget helt, helt specielt.

Nyeste navn i rækken er BMW, og hvor rygterne har kørt rigtig stærkt i de seneste uger, så har BMW M’s CEO, Markus Flasch mere end antydet, at noget rigtig spændende er undervejs i München. Flasch har nemlig delt nedenstående billede på Instagram – og selvom det ikke er helt officielt endnu, så lugter det langt væk af, at BMW vil tage kampen op med de andre store fabrikker i den nye topklasse indenfor sportscars.

Annonce:

Indtil videre er det småt med detaljer ud over dem, som billedet giver – altså, at man vil være på Daytona i 2023. Kommer der en prototype fra BMW er det i så fald den første siden mærkets succesfulde V12 LMR, som vandt Le Mans i 1999, og som blev taget ud af sportscars i år 2000. Siden fulgte en stribe GT-projekter med M6 og senest M8 i GTE Pro.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Skriv et svar