Næste weekend er der sæsonfinale i IMSA, hvor den amerikanske klassiker Petit Le Mans sætter punktum for sæsonen. Og her i optakten står det nu klart, at Weathertech Racing og Porsche opruster med en ekstra bil til sæsonfinalen, for Michael Christensen, Frederic Makowiecki og Kevin Estré er blevet kaldt ind til at supplere teamets anden bil, der med Cooper MacNeil, Matt Campbell og Mathieu Jaminet har kørt hele sæsonen i USA.

Løbet bliver samtidigt det endelige farvel til IMSA’s GTLM, og det er den klasse, som teamet og Porsche gerne vil bidrage til at give et flot farvel, forklarer Cooper MacNeil i pressemeddelelsen fra Porsche.

Annonce:

– Sammen med Porsche ville vi gerne give GTLM et ordentligt farvel. Porsche har været en del af klassen siden starten, og med vores to biler er vi oppe på seks biler til weekenden.

Kevin Estre tilføjer:

– Jeg er glad for at kunne køre Petit Le Mans med Fred og Michael. Jeg har kørt rigtig meget med Michael, og vi har haft masser af succeser sammen. Det her bliver første gang jeg deler bil med Fred, og det ser jeg frem til. Det er mit andet Petit Le Mans, første gang siden 2014, så jeg ser frem til at tage revanche, for det gik ikke så godt dengang. Jeg håber, vi kan vinde endnu et stort løb for Weathertech som vi gjorde det på Sebring og Road America tidligere i år.

For Michael Christensen er det også et comeback til serien. I 2014 tog han en andenplads i Petit Le Mans:

– Jeg ser frem til at konkurrere i USA og i IMSA igen. Petit Le Mans er et virkelig udfordrende løb, og Road Atlanta er en meget smal bane, som altid leverer hurtige og hektiske løb, så nøglen bliver fremfor alt at holde sig ude af problemer, og så står vi forhåbentligt med nogle gode kort til sidst.

Michael Christensen kørte senest Petit Le Mans med Porsche i 2014, hvor det blev til en andenplads. Foto: IMSA/Michael Levitt

Boxengasse er naturligvis stedet for den danske dækning af Petit Le Mans i weekenden – som altid er vi på plads med optakt og det hele senere i ugen, så hæng på!

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply