Glimt fra Padborg Park Night Race 2018

20180901PP_0017
Foto: Boxengasse

Den helt store vinder på podiet blev Martin Andersen, da det årlige Night Race i Padborg blev kørt lørdag. Men i tabellen er det Ole Petersen, der har mest at grine ad efter specielt et første løb, der ikke var lovende for sønderjyden. Faktisk alt andet end.

Det så ellers godt ud. Kevin Verner førte længe an, og med den samlede stilling in mente var en andenplads heller ikke så skidt endda for Ole Petersen. Men han tog chancen for enden af langsiden og prøvede at gå indenom Verner. Det endte med et sammenstød, så Verner spandt rundt, mens Ole Petersen kørte i mål – og fik en tidsstraf. Det sendte sejren til Mikkel Bang Johnsen foran en godt kørende Martin Andersen

Med begge titelkombattanterne stækket var det i stedet en ny kører i DST-sammenhæng, der stjal billedet fra starten af andet heat. Kevin Suenson – søn af Dan Suenson, (som vi her på Boxengasse portrætterede for nyligt, red.), havde nemlig pole som følge af ottendepladsen i første heat, og fra spids leverede DST-debutanten en solid performance, og viste sig hele tiden konkurrencedygtig mod selv de stærkeste i feltet.

Men Suenson ville omvendt ikke gribe forstyrrende ind i mesterskabskampen og måtte gennem heatet se sig passeret af Michelle Gatting, Martin Andersen og Nicki Petersen – men med en fjerdeplads i sit blot andet heat i serien havde Suenson allerede vist sit værd. Det skulle i øvrigt også senere være med til at sikre ham titlen som vinder af AM-klassen for weekenden. Gatting vandt imidlertid heat 2 efter en lang fight med Martin Andersen, som fortsatte de gode takter ind i finalen, som han vandt i overbevisende stil foran Kevin Rossel og Mikkel Bang Jensen.

I det hele taget virker Night Race efterhånden til at have fundet den rette hylde og formel. Med et godt udvalg af biler, specielt i DEC, og masser af action i aftenlyset var det en fornøjelse at fotografere, og vi håber personligt, at endnu flere tilskuere og klasser vil få øjnene op for arrangementet i 2019.


Her er et udpluk af fotografernes fangst ved årets Night Race:

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: