102 biler klar til Nürburgring 24h

Foto: Jan Brucke/VLN/NLS

Det er for alvor tid til de store langdistanceløb! I næste uge venter Le Mans, og ugen efter den franske klassiker er der Nürburgring 24h.

Begge afvikles under ret særlige forhold i år. Begge løb er blevet udskudt grundet corona, og begge løb bliver uden tilskuere.

Det er samtidigt en travl tid, der venter for Michael Christensen og Mikkel Jensen, som hver især skal køre begge løb. Christensen først for Porsche i GTE Pro og dernæst N24 i SP9-klassen med GT3-racere for Frikadelli Racing Team, mens Mikkel Jensen tager fra sin Le Mans-debut i LMP2 med russiske G-Drive Racing og videre til BMW-teamet Walkenhorst i SP9/GT3.

I alt er seks danskere til start – udover Mikkel Jensen og Michael Christensen er det Henrik Bollerslev (#420 Four Motors Porsche Cayman GT4 i AT-klassen for alternative brændstoffer), Kristian Jepsen og Jan Sørensen (#53 Giti Tires by WS Racing Audi R8 GT4 i SP8-klassen) og Nicolaj Møller Madsen (#75 Allied Racing GmbH Porsche Cayman GT4 Clubsport MR i SP10-klassen).

Deltagerlisten er med 102 deltagere noget mindre end i fjor, hvilket utvivlsomt kan tilskrives coronapandemiens økonomiske konsekvenser. Til sammenligning var der sidste år 160 deltagere i Tysklands største langdistanceløb.


Du kan se hele listen her:

https://www.24h-rennen.de/teilnehmer-2020/?fbclid=IwAR29g48DTj87nqpFwVVrqO9XtaQwEEFN7q7KV5KqiahumnOUOOEplN1M6RA

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: