24 Hours of SPA: Efter 20 timer – Danske sejrshåb lever

Foto: SRO/24 Hours of SPA

20 ud af 24 timer har nu passeret, og vi tager lige pulsen på, hvordan det går på et utroligt solrigt SPA-Francorchamps. Vejrudsigten lover en meget let omgang regn omkring løbets slutning, men det er ikke noget, der indtil videre ser ud til at kunne gøre de store forskelle.

Natten og formiddagen var hård ved feltet, og der er i skrivende stund kun 43 biler tilbage på banen, da de sidste 22 er udgået med enten store uheld eller tekniske defekter. En defekt ramte blandt andet Michael Christensen og 2019-vinderne fra GPX Martini Racing, da de i nat udgik med et problem med bilens gearkasse. Selvsagt et skuffende udfald af et indtil da stærkt løb fra Porsche-teamet, forklarer Michael Christensen her til formiddag.

– Det var virkelig skuffende. Vi var der, hvor vi skulle være og alt så godt ud. Vi lavede ingen fejl, men en teknisk defekt kan man ikke gardere sig imod.

Med ti biler på omgangshøjde forrest er der til gengæld lagt op til en ekstremt spændende afslutning på løbet – og de to øvrige danske indslag i Pro-kategorien er særdeles godt med. Iron Lynx’ #51 og #71 har ad flere omgange været i føring, og aktuelt er det 71’eren i spids efter Nicklas Nielsen kørte i pit med #51 og gav stafetten videre til Miguel Molina.

Også Dane Train har haft et godt løb indtil nu. Her er Nicki Thiim i bilen og ligger nummer to efter det, der indtil nu har været 20 stort set perfekte timer for Aston Martin-teamet.


En anden bil, der har kørt stort set perfekt, er Iron Dames’ Ferrari. Michelle Gatting kører den lige nu og er i kraft af sin samlede 18. plads i en solid føring i kampen om sejren i Gold Cup-kategorien. Gatting holder en føring på næsten tre omgange ned til SKY-Tempesta Racing på andenpladsen, mens Sebastian Priaulx på tredjepladsen i klassen er bag rattet for Inception Racings McLaren 720S GT3, som også Frederik Schandorff kører i.

Se med live her:

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: