24 Hours of SPA: Ferrari og Porsche klar til Intercontinental GT Challenge

EG2A7239
Foto: SRO/24 Hours of SPA/IGTC

Intercontinental GT Challenge er én af de serier, som har været ret hårdt ramt på deltagelsen – i hvert fald hvad angår biler, der har kørt hele sæsonen i år. Men med en coronapandemi, som efterhånden ikke længere er en faktor, er serien ved at finde sin form forud for næste weekends 24 Hours of SPA – og det er den med nye entries for resten af sæsonen fra Ferrari og Porsche i spillet om årets titel.

IGTC-kalenderen er lidt kortere end vanligt i år, og begyndte i maj med 12 Hours of Bathurst, mens den efter SPA fortsætter på Indianapolis og ender på Kyalami i Sydafrika til december. Alle fem bilproducenter i serien, som foruden nytilkomne Ferrari og Porsche også tæller Audi, Lamborghini og Mercedes, ventes at stille med fuld bemanding til SPA. Det vil sige fire deltagelser per mærke, hvoraf de tre kan være rene Pro-biler – og den samlede deltagerliste venter arrangørerne SRO at kunne præsentere i ugen op til 24 Hours of SPA.

Mikkel O. Pedersen klar til nyt 24 hours of SPA

Samtidigt er de sidste navne også ved at være på deltagerlisten til årets 24 Hours of SPA, og her er Mikkel O. Pedersen tilbage for italienske Dinamic Motorsport. Her får Pedersen selskab af Mauro Calamia, Giorgio Roda og norske Marius Nakken, som mange sikkert husker fra nordmandens dage herhjemme i DTC.

Årets 24 Hours of SPA bliver Mikkel O. Pedersens tredje i træk for italienske Dinamic Motorsport.
Årets 24 Hours of SPA bliver Mikkel O. Pedersens tredje i træk for italienske Dinamic Motorsport. Her et billede fra i fjor, hvor det italienske team måtte udgå undervejs. Foto: SRO/24Hours of SPA

Der er i det hele taget en solid, dansk deltagelse i vente på SPA, for hele 11 danskere er nu til start efter Dinamics offentliggørelse. Foruden Mikkel O. Pedersen og Dinamic Motorsport er det:


#2 Valdemar Eriksen, Getspeed Mercedes, Silver Cup
#7 Frederik Schandorff, Inception Racing McLaren, Gold Cup
#22 Patrik Matthiesen, Allied Racing Porsche, Silver Cup
#30 Benjamin Goethe, WRT Audi, Silver Cup
#51 Nicklas Nielsen, Iron Lynx Ferrari, Pro
#56 Mikkel O. Pedersen, Dinamic Motorsports Porsche, Silver Cup
#83 Michelle Gatting, Iron Dames Ferrari, Gold Cup
#95 Nicki Thiim/Marco Sørensen, Beechdean AMR Aston, Pro
#159 Nicolai Kjærgaard, Garage 59 Aston, Silver Cup
#221 Michael Christensen, GPX Racing Porsche, Pro

Her fra Boxengasse dækker vi i øvrigt årets 24 Hours of SPA tæt – vi er på plads med to mand på banen, når det går løs med verdens største GT3-løb i weekenden 30-31/7.

Husk, at du får alt om dansk og international motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/ , så er du opdateret!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: