Mikkel O. Pedersen kvalificerer sig som nummer to i Monaco

Foto: Mikkel O. Pedersen Racing/Dinamic Motorsport

Mikkel O. Pedersen har i denne sæson virkelig fundet farten i Porsche Supercup, hvilket han for alvor fik givet prøver på i fredagens kvalifikation i Monaco. Efter en som altid supertæt kvalifikation blev det oprindeligt til P3 med bare 0,1 sekund op til pole position. Sidenhen er Pedersen blevet rykket yderligere en plads frem på gridden, så han i søndagens løb starter som nummer to – lige efter den forsvarende mester, Michael Ammermüller.

Men faktisk mener struerboen, at der var en smule mere at hente. Hans bedste omgang blev nemlig ramt af trafik:

– Det gik meget godt derude bortset fra, at min hurtigste omgang blev sat på stand by af trafikken. Det kostede mig pole. Men vi er, hvor vi gerne vil være, og jeg fik bekræftet i dag, at farten er der. Det er jeg virkelig glad for, forklarer Mikkel O. Pedersen til Boxengasse.

Mere træning gør forskellen

Med italienske Dinamic Motorsport i ryggen er Mikkel O. Pedersen i år i Porsche Supercup med et nyt team og frem for alt mere træning i kalenderen, end der har været i de senere år. Det har gjort en klar forskel, som Mikkel O. Pedersen vurderer, at han er ved at se frugten af.


– Træning har gjort meget. Men det er en klasse, hvor opsætningen skal rammes perfekt hver gang, for bilerne er jo ens. Tiderne i top 15 er enormt lige, og det kan for så vidt være, at det halve eller hele felt bytter rundt til Østrig på setup alene. Men mere træning er klart lig med, at vi også står bedre, forklarer han.

Nu står løbet for døren, og Monaco er heldigvis en bane, som den unge dansker er glad for:

– Monaco er en fed bane, for der er konsekvenser ved den mindste fejl. Det er klart en favoritbane for mig, og den har de fedeste omgivelser. I forhold til løbet, så vil det være fantastisk at holde en podieplads hjem til det ternede flag, men jeg tror på muligheden for at kæmpe med om sejren, slår han fast.

Det hele går løs søndag fra klokken 10.25. Løbet sendes på TV3 Sport 1.

https://www.facebook.com/mikkelopedersencom/posts/2281783171910626

https://www.facebook.com/mikkelopedersencom/posts/2281588311930112

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: