Michael Christensen og Kevin Estré starter alligevel fra pole i LMGTE Pro, når det 13.30 i dag går løs med WEC’s comeback efter coronaen.

Den dansk/franske duo havde egentligt kørt sig til pole position i gårsdagens kvalifikation, men måtte siden se sig dømt ned grundet at Estrés omgange var sat med brud på banens track limits. Franskmandens tider blev derfor annulleret.

Annonce:

Siden har man ved skrivebordet alligevel fundet, at omgangene var okay, og derfor er Estrés tider tilbage på tavlen, og Porsche #92 starter fra pole i klassen i eftermiddag.

Porsches anden LMGTE Pro-bil, #91, fik samme tur og er også tilbage på sin plads igen, ligesom Matteo Cairolo (Team Project 1 Porsche #56) og Salih Yoluc (TF Sport Aston Martin #90) i LMGTE Am også har fået deres tider igen for lignende kendelser.

FIA WEC vender tilbage: Michael Christensen tager pole position til 6 Hours of SPA

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply