Alpine tester ny Hypercar med Mick Schumacher

Alpine_A424_essais_sur_le_circuit_Motorland_a_Aragon_Espagne
Foto: Alpine

Med stribevis af nye Hypercars på vej er testsæsonen for alvor i gang frem mod næste års FIA WEC – og i dag fik Mick Schumacher muligheden for at prøve Alpines kommende A424, der får debut i det nye år. Testen blev kørt på Jerez i Spanien og var en naturlig opfølger på den seneste store test fra Alpine, som blev kørt på Motorland Aragon.

Dermed har Schumacher også – om ikke andet – givet en indikation af, at der godt kunne ske at være hold i de rygter, der på det seneste har sendt Mercedes-reservekøreren i retning af en fremtid i sportscars snarere end F1. Ifølge Alpine var der imidlertid ikke mere i onsdagens relativt korte testprogram, andet end at give Schumacher en første mulighed for at prøve bilen – og nu må tiden vise, om vi får Schumacher at se i en prototype.

Foruden Schumacher tester også Charles Milesi, Nicolas Lapierre og André Negrao med Alpine i Jerez de kommende dage – men hvor Milesi og Lapierre har været med i tests af A424 før, så er det faktisk Negraos første test i bilen.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: