Antonelli klar til at tørne ud for Mercedes – bekræfter lineup med Antonelli og Russell

Foto: Mercedes AMG F1

Mercedes kalder det selv et nyt kapitel, og det er også meget vel sagen, når Andrea Kimi Antonelli i 2025 er klar som ny kører for Mercedes i F1 – og han har dermed i lighed med sin nye makker George Russell taget turen op gennem kategorierne i netop Mercedes’ juniorprogram.

Italieneren har gjort lidt af en lynkarriere, for han sprang ind i Formel 2 i år, og havde forinden vundet Formula Regional European Championship i 2023 og ADAC F4 og F4 Italy året før.

Med det nye lineup og med Antonelli som erstatning for Lewis Hamilton har Toto Wolff sigtet efter at kombinere erfaring og talent:

– Vores 2025-kørerline-up kombinerer erfaring, talent, ungdom og ren fart. Vi er spændte på, hvad George og Kimi kan bringe til holdet, både som individuelle kørere og som en stærk duo. George har bevist, at han er en af de allerbedste kørere i verden. Han er ikke kun hurtig, konsekvent og beslutsom, men har også udviklet sig til en stærk leder indenfor teamet.

Andrea Kimi Antonelli tilføjer:


– Det er en fantastisk følelse at blive annonceret som Mercedes-kører ved siden af George i 2025. At nå Formel 1 er en drøm, jeg har haft siden jeg var lille, og jeg vil takke teamet for den støtte, de har givet mig gennem min karriere indtil nu.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: