Bastian Buus gør nyt indhop i GT World Challenge Europe for Allied Racing

Bastian Buus (DK), Allied Racing, Porsche Carrera Cup Deutschland, Monza 2021
Foto: Porsche AG/SRO

Allied Racing GmbH har allerede én gang vist sin vilje til at satse på ungdommen i endurance racing og havde ved 24 Hours of SPA Bastian Buus med som en del af holdets lineup til 24-timersklassikeren. Og det løb er blevet begyndelsen på mere for den unge koldingenser, som i den kommende weekend er på holdkortet sammen med tyske Joel Sturm og schweiziske Julien Apothéloz for Allied Racing GmbH til tretimersløbet på Nürburgring.

Buus fik sin langdistancedebut på SPA, og har med løbet på Nürburgring fået en frisk mulighed i teamets 911 GT3R. Ligeledes får Joel Sturm også en travl weekend, for han er også ude at repræsentere det tyske team i GT4 European Series, og er i lighed med Bastian Buus en del af teamets juniorakademi.

Bastian Buus fik sin langdistancedebut på én af de største scener i verden, når det kommer til GT3, nemlig 24 Hours of SPA. Nu venter der Porsches unge, danske håb en ny opgave i GT3 på Nürburgring. Foto: Porsche

Weekendens tretimersløb i GT World Challenge Europe bliver med en del dansk deltagelse – foruden Bastian Buus på gæstevisit er Ferrari og Iron Lynx’ vindere af 24 Hours of SPA, Nicklas Nielsen, Alessandro Pier Guidi og Come Ledogar ude i jagten på det samlede mesterskab, ligesom vi også får Audi Team WRT’s Valdemar Eriksen og Benjamin Goethe at se i #31 og #30.

Nicklas Nielsen, Alessandro Pier Guidi og Come Ledogar var flyvende på SPA og skal nu forsøge at gentage succesen i det noget kortere tretimersløb, som venter på Nürburgring næste weekend. Foto: SRO

Derudover er Mikkel O. Pedersen og Dinamic Motorsport også tilbage fra sommerpausen i #56, og det samme er Nicolai Kjærgaard og Garage 59’s Aston Martin med #159 også.

Weekendens løb kan følges live på Youtube – vi opdaterer naturligvis med links, når weekenden nærmer sig!


Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: