Blandet dag for Dennis Lind og Barwell Motorsport på Snetterton

Foto: British GT/JEP

British GT gæstede denne weekend Snetterton Park i Østengland til ikke bare ét, men hele to løb på én dag. To gange en time var distancen, hvor Dennis Lind og Leo Machitski specielt til løb nummer to stod med gode kort på hånden i kraft af den pole position, som Lind sikrede lørdag.

Her blev facit efter to løb en tredje- og en femteplads, og Lind/Machitski fører fortsat i den samlede tabel efter Snetterton.

Løb 1 endte i en sejr for Aston Martins Oman Racing with TF Sport, som tog en sejr i overbevisende stil efter en god start fra Ahmad Al Harthy, som hurtigt fik bygget et firesekunders forspring, mens der bagved var fight om pladserne.

I sidste ende kom det til en god fight mellem Dennis Lind, som lagde godt med pres på Martin Plowman i Bentleyen fra Paddock Motorsport frem til det ternede flag, men Plowman fik spærret for danskerens forsøg, og derfor blev det til en tredjeplads.

Dennis Lind og Leo Machitski holder føringen i British GT efter Snetterton. Foto: British GT

Sejr til Mercedes i race 2


Weekendens andet heat blev en våd omgang, hvor RAM Racings Yelmer Buurman i sidste ende afgjorde det til Mercedes-teamets fordel, men det blev ikke uden fight. Lind åbnede fra pole mod netop Buurman og de gnubbede skærme ned mod Riches på første omgang, hvor Buurman bragte sig foran og skabte et lille forspring inden løbet blev ramt af en safetycarperiode.

Buurman tog sig af genstarten og fik igen en fordel over Lind, som kæmpede lidt med Lamborghinien i regnen. Efter stoppet kom Leo Machitski til, og bilen endte som femmer efter Lamborghini-kollegerne fra Barwell samt WPI Motorsport kom forbi – og det samme gjorde også Oman Racing/TF Sports Aston Martin med Ahmad Al Harthy og Charlie Eastwood.

Resultatet betyder at Dennis Lind og Leo Machitski er noteret for 117 point og fører mesterskabet foran Andrew Howard, Ian Loggie og Yelmer Buurman, der alle har 110,5 point på kontoen.

Næste opgave for British GT’s i år eneste danske kører, er når turen den 11-12. september går til Oulton Park og en ny dobbeltrunde.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: