Boxengasse erfarer: IndyCar’s svar på ‘Drive to Survive’ kan være på vej

Foto: Joe Skibinski/Penske Entertainment

Netflix-serien ‘Drive to Survive’, der de sidste par sæsoner har fulgt Formel 1 på tætteste hold, kan være på vej i en IndyCar-udgave. Det erfarer Boxengasse fra flere kilder, som de seneste dage har berettet om fortrolige dokumenter mellem en unavngivet streamingtjeneste og NTT IndyCar Series.

Boxengasse erfarer
Denne artikel bygger på anonyme kilder, der kun har været mulige at få indblik i, under berettigelse af anonymitet. Det har Boxengasse valgt at acceptere, da vi finder oplysningerne relevante for vores læsere. Boxengasse er bekendt med kildernes identitet.

Ifølge kilderne kan en påbegyndelse af optagelserne tidligst begynde i 2023, hvorefter serien kan gå i luften i starten af 2024. Disse planer er taget i betragtning af, at der kommer en finansieret aftale mellem streamingtjenesten og IndyCar.

Sammen med to andre amerikanske journalister har vi søgt om tilladelse til at røbe de yderligere elementer af aftalen, men da anmodningen er blevet midlertidigt afslået kan vi ikke bringe disse elementer. Dertil kan det være imod amerikansk lovgivning at lække elementerne uden tilladelse. Det er dermed ikke bekræftet at der kommer en aftale, men vi er efter alt at dømme ikke langtfra.

Boxengasse følger naturligvis sagen, og vil opdatere med yderligere nyhedsstof, når vi finder flere informationer, som vi mener, er relevante.

Hvordan følger du NTT IndyCar Series?


Bliv medlem af Boxengasses IndyCar- og Christian Lundgaard-fangruppe her.

Bliv medlem af Boxengasses Benjamin Pedersen-fangruppe her.

Hvis din interesse også fanger motorsport generelt, så kan du føle Boxengasse på Facebook her, samt blive medlem af vores Facebook-gruppe her.

Du kan følge mig på Twitter, hvor jeg opdaterer løbende om serien. Jeg bruger udelukkende min Twitter-konto til IndyCar.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: