Cadillac starter 1-2 i 12 Hours of Sebring

Foto: IMSA

Mens nytilkommeren 1000 Miles of Sebring er i gang, så har IMSA også fået sat gridden til lørdagens 12 Hours of Sebring. Den amerikanske 12-timersklassiker starter med ren front til Cadillac efter en kvalifikation, som endte før tid takket være et crash fra Porsche Penske Motorsports Matt Campbell i den Porsche 963, som Campbell deler med Michael Christensen og Felipe Nasr.

Den 20 minutter lange session endte med pole position for Pipo Derani og Action Express Racing, da Derani satte en tid på 1.45.836, hvilket akkurat var nok til at slå Sebastien Bourdais og Chip Ganassi Racings toptid på 1.45.923. Treer blev Acura og Wayne Taylor Racing på en tid fra Ricky Taylor, mens Porsche Penske Motorsports anden 963 starter P4 på tid fra Nick Tandy.

I LMP2 blev det pole for PR1 Mathiasen Motorsports og Ben Keating, fulgt af to gange TDS Racing. Mikkel Jensens #11 starter som nummer tre på tid fra Steven Thomas, mens danske High Class Racing åbner fra femtepladsen på tid fra Dennis Andersen.

Den sidste LMP2’er med dansk islæt finder vi på 8. bedste tid, hvilket blev facit for ERA Motorsports Dwight Merriman i den racer, som han deler med Christian Rasmussen og Ryan Dalziel.

Corvette-pole i GTD Pro

I GTD Pro åbner Corvette Racing fra pole position på en tid sat af Antonio Garcia foran Vasser Sullivans Lexus RCF GT3 med Jack Hawksworth ved rattet. GT-kvalifikationen blev også afkortet af et uheld efter en stor afkørsel fra Klaus Bachler i Pfaff Motorsports Porsche #9.


I GTD-klassen gik pole position til Acura og Racers Edge med Kyle Marcelli ved rattet foran Winward Racings Philip Ellis i Mercedes. Brendan Iribe satte tiden i Inception Racings McLaren, som Frederik Schandorff er en del af, mens Michelle Gatting satte tiden for Iron Dames Lamborghini – de starter P12 i klassen, og lige foran Aston Martins Heart of Racing med blandt andre Marco Sørensen på holdkortet.

Glenn van Berlo tog pole position for Andretti Autosport i LMP3.

12 Hours of Sebring køres med start 15.10 dansk tid lørdag.

Husk, at du får alt om IMSA her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/ , så er du opdateret!

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: