Christian Lundgaard debuterer i Formel 2

Foto: FIA

Det er netop blevet offentliggjort at Renault-juniorkører Christian Lundgaard får debut i Formel 2 ved seriens finale på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi. Her tørner han ud for Trident.

Med debuten i Formel 2 kan Lundgaard runde et godt år i Formel 3 af, hvor det er blevet til to podiepladser, herunder en sejr i Budapest. Og senest blev det til en fjerdeplads i F3 World Cup ved det traditionsrige Macau GP. Men skridtet videre til F2 har længe været et, som Lundgaard har håbet at kunne tage – nu er det en realitet.

– Jeg er stolt over at få muligheden og er spændt på at få debut i F2. Jeg vil gerne takke Renault Sport Academy, Trident og mine sponsorer for opbakningen og tiltroen til mig. At hoppe ind i et mesterskab i sidste løb er en stor udfordring, men det skal nok blive en kæmpe oplevelse, siger han i en pressemeddelelse og fortsætter:

– F2 er et kæmpe fremskridt for mig. Løbene er altid hårde, og man skal altid tænke strategisk for at kunne drage fordel i løbene, så jeg ser meget frem til at komme i gang, siger han.

Tidents teamchef, Giacomo Ricci ser frem til at få Lundgaard med på holdet:


– Vi er glade for at kunne byde Christian velkommen – han er et af de mest lovende talenter i racing i øjeblikket, og han har kørt en god sæson i FIA Formula 3 som rookie. Hans evner har imponeret mig hver gang, jeg har set ham køre. At få ham med på Trident er en fantastisk mulighed for ham til at udvikle sig yderligere og til at fortsætte den gode udvikling. Vi vil gøre vores bedste i at bakke op om hans debut – på en bane, hvor han aldrig har kørt før, siger Ricci.

https://www.facebook.com/trident.motorsport.team/posts/2760719167312681

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: