Christian Lundgaard får ny F1-test med Renault

Foto: FIA Formula 2 - Joe Portlock - Formula 1/Formula 1 via Getty Images
Foto: FIA Formula 2

Renault er på vej med en ny F1-test til deres tre akademikørere, som alle får chancen i en Renault R.S.18 i Bahrain senere i oktober.

Programmet spænder over fire dage, hvor Christian Lundgaard får selskab af den nykårede F3-mester Oscar Piastri og Guanyu Zhou.

Lundgaard, der aktuelt er firer i F2 med to afdelinger tilbage, får testens første dag, den 29. oktober, hvilket bliver danskerens tredje testdag i en F1-bil. Dernæst følger Piastri den 30. oktober, mens Guanyu Zhou kører de sidste to dage.

I en pressemeddelelse fra Renault Sport siger Christian Lundgaard:

– Jeg ser meget frem til at teste R.S.18. Jeg har kørt to testdage i en F1-racer indtil nu, og ser først og fremmest frem til at kunne bygge videre på den viden. Jeg har faktisk aldrig kørt løb i Bahrain, så testen vil også få ekstra værdi for mig, idet vi kører de sidste to afdelinger af mesterskabet i Formel 2 netop der. Vi vil bruge testen som forberedelse til det, og så selvfølgelig til at give mig mere kendskab til bilen. Der er ikke noget bedre end at lære en bane i en F1-racer, så det bliver virkelig spændende for mig.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: