Christian Lundgaards jagt på en plads i F1 har fået et nyt rygstød, efter han netop har præsenteret et dugfriskt samarbejde. Mascot Workwear fra Pårup ved Silkeborg har i forvejen en solid forhistorie som sponsor i motorsportens verden – du husker måske Mascot som seriesponsor i DTC, og mærkets engagement i blandt andet DTM og Dakar Rally med henholdsvis Audi Sport og Team Coronel.

Nu tager Mascot et spændende skridt i retning af F1, og det bliver med Lundgaard, der allerede næste gang i F2 har Mascot repræsenteret på bilen. Det bliver den 28-29. november i Bahrain.

Annonce:

Christian Lundgaard glæder sig over samarbejdet, som af flere medier kaldes en millionaftale:

– Jeg er rigtig glad for, at Mascot har valgt mig til at repræsentere sig på det danske og internationale marked. Motorsport er en stor udstillingsplatform, og jeg vil glæde mig til at udvide kendskabet til deres brand. Mascot kan hjælpe mig på vejen mod mit mål om F1, og jeg kan give eksponering og opmærksomhed igen. På det her plan er motorsport en kompleks og højteknologisk sport med fokus på resultater – og samtidigt er det en innovativ sport, hvor der skal leveres resultater konstant, siger han blandt andet i en udsendt pressemeddelelse.

Samtidigt slår Mascot Workwear fast, at samarbejdet passer godt ind i firmaets i forvejen store interesse for og i netop motorsport:

– Mange af vores kunder har stor interesse i motorsport, og med vores sponsorat er vi med til, at kunderne kan få store motorsportsoplevelser. Sponsoratet skaber samtidig en eksponering af MASCOT-brandet, som også giver en stor værdi i de helt rigtige sammenhænge, forklarer direktør Michael Grosbøl.

Annonce:

Forfatter: Niklas Majgaard

Et mere eller mindre livslangt forhold til racing skal ud i ord og tekst. Som journalist begyndte det hele i avisbranchen, men også motorsport er der plads til. Aktuelt er jeg presseansvarlig for TCR Denmark, den dansk/skandinaviske DS3 Cup og hos sjællandske Insight Racing, ligesom kundegruppen også tæller opgaver i en række andre serier. Hjertet banker først og fremmest for gode historier, touringcars og sportsvogne.

Leave a Reply