Christian Lundgaard lander stor aftale med Mascot Workwear

Foto: Christian Lundgaard / Getty Images
Foto: Foto: Christian Lundgaard / F2/ Getty Images

Christian Lundgaards jagt på en plads i F1 har fået et nyt rygstød, efter han netop har præsenteret et dugfriskt samarbejde. Mascot Workwear fra Pårup ved Silkeborg har i forvejen en solid forhistorie som sponsor i motorsportens verden – du husker måske Mascot som seriesponsor i DTC, og mærkets engagement i blandt andet DTM og Dakar Rally med henholdsvis Audi Sport og Team Coronel.

Nu tager Mascot et spændende skridt i retning af F1, og det bliver med Lundgaard, der allerede næste gang i F2 har Mascot repræsenteret på bilen. Det bliver den 28-29. november i Bahrain.

Christian Lundgaard glæder sig over samarbejdet, som af flere medier kaldes en millionaftale:

– Jeg er rigtig glad for, at Mascot har valgt mig til at repræsentere sig på det danske og internationale marked. Motorsport er en stor udstillingsplatform, og jeg vil glæde mig til at udvide kendskabet til deres brand. Mascot kan hjælpe mig på vejen mod mit mål om F1, og jeg kan give eksponering og opmærksomhed igen. På det her plan er motorsport en kompleks og højteknologisk sport med fokus på resultater – og samtidigt er det en innovativ sport, hvor der skal leveres resultater konstant, siger han blandt andet i en udsendt pressemeddelelse.

Samtidigt slår Mascot Workwear fast, at samarbejdet passer godt ind i firmaets i forvejen store interesse for og i netop motorsport:


– Mange af vores kunder har stor interesse i motorsport, og med vores sponsorat er vi med til, at kunderne kan få store motorsportsoplevelser. Sponsoratet skaber samtidig en eksponering af MASCOT-brandet, som også giver en stor værdi i de helt rigtige sammenhænge, forklarer direktør Michael Grosbøl.

https://www.facebook.com/lundgaardofficial/posts/3041794432587228

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: