Christian Lundgaard skifter til Arrow McLaren i Indycar

Foto: Indycar/Penske Entertainment

2025 kommer til at byde på nyt team i Indycar for Christian Lundgaard, for han er her til aften blevet præsenteret som en tredjedel af Arrow McLarens trio til den kommende sæson.

Teamet vinker i den forbindelse farvel til Alex Rossi og fortsætter med Pato O’Ward og Nolan Siegel, hvilket aktuelt ser ud til at blive den yngste trio i Indycar-feltet næste år.

Christian Lundgaard siger til Arrow McLaren:

– Jeg er super spændt over at have styr på mine planer for 2025 og fremad, og jeg er super stolt af at det bliver med Arrow McLaren. Jeg har stor respekt for Zak, Gavin, Tony og resten af teamet, og jeg er overbevist om at trioen med Pato og Nolan vil fungere godt. Jeg er fuldt fokuseret på at runde denne sæson godt af med Rahal Letterman Lanigan Racing – vi har meget af sæsonen tilbage, men det er en stor vægt at tage af skuldrene, at jeg nu ved, hvad 2025 skal byde på.

Teamchef Gavin Ward tilføjer:


– Christian har haft flot succes i sine sæsoner i serien, og han passer ind i alle kriterier, vi har for i forhold til fart og potentiale ved siden af Pato og Nolan. De bliver seriens yngste trio, og vi ved, at den retning har fungeret rigtig fint for vores venner i F1 med Lando Norris og Oscar Piastri. Vi ser frem mod at jagte endnu flere forbedringer i 2025!

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: