Christian Rasmussen indstillet til fornem talentpris

Farten var ikke hvor Christian Rasmussen gerne ville have den. Til trods for det, endte han alligevel på en flot andenplads i løbet. Foto: Gavin Baker Photography/Road to Indy
Foto: Indy Pro 2000

En god sæson vækker opsigt, og en rigtig god sæson vækker rigtig meget opsigt. I den sidste af de to kategorier finder vi helt klart Christian Rasmussen, som med rette høster overskrifter lige i tiden.

21-årige Rasmussens flotte 2021 endte som bekendt med mesterskabstitlen i Indycar-feederserien Indy Pro 2000 samt kvalifikationen til at tage næste skridt mod Indycar, hvor Rasmussen i 2022 fortsætter hos Andretti Autosport i Indy Lights. Indy Lights er klassen lige inden Indycar.

Christian Rasmussen tog årets mesterskab i Indy Pro 2000 og vandt i den forbindelse også et stort scolarship, som er med til at finansiere næste trin på stigen – Indy Lights. Her er Rasmussen netop præsenteret hos Andretti Autosport. Foto: Gavin Baker Photography/Road to Indy

Men efter at have vist formatet godt og grundigt frem Over There, så er Danmark også ved at få øjnene op for Christian Rasmussen . i hvert fald er han i juledagene med i opløbet om den fornemme hæder, når Danmarks Idræts Forbund, Politiken og Team Danmark præsenterer Årets Fund i dansk idræt.

Der er i alt ti nominerede til Årets Fund, og udover Rasmussen er det Turpal-Ali Alvievich Bisultanov (Brydning, Carl-Frederik Bévort (Cykling), Christoffer Adam Bring (Golf), Mathias Gidsel (Håndbold), Mathias Madsen (Judo/ju-jitsu), Frederik Rask (Sejlsport), Helena Rosendahl Bach (Svømning), Alberte Kjær Pedersen (Triatlon) og Clara Bernberg Windeleff/Sofia Nørager Bisgaard (Volleyball).

Prisen uddeles den 29. december, og indtil nu har en motorsportsudøver ikke prøvet at vinde prisen som Årets Fund.


Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: