Christina Nielsen kører 8 Hours of Indianapolis for Racers Edge Acura

Foto: Richard Dole/IMSA
Christina Nielsen er en del af holdet hos Acura-teamet Racers Edge Motorsports, når der den 6-8. oktober er 8 Hours of Indianapolis i Intercontinental GT Challenge og GT World Challenge America. Løbet er det tredje af fire løb i IGTC-kalenderen, og her stiller Nielsen op i Pro-Am-mesterskabet sammen med Ashton Harrison og Mario Farnbacher til ottetimersløbet.
Holdet har indtil videre haft en stærk sæson i den amerikanske serie med hele seks ture på podiet. Samtidigt er Acura NSX GT3 ikke ny for Christina Nielsen, som tidligere har kørt NSX for Meyer Shank Racing.
– Jeg er super glad for udsigten til at skulle køre Indianapolis 8 Hours med Racers Edge Motorsports. Jeg har været så heldig at arbejde lidt med teamet i forvejen til et HPD Driver Academy Event, og det var skønt at være tilbage bag rattet på en Acura NSX GT3. Eventet var i øvrigt min første gang på Indianapolis, så det var dejligt lige at kunne prøve banen og få lidt ratrust banket af. Jeg fik et fantastisk første indtryk af teamet, som er meget professionelt og det får mig bare til at glæde mig endnu mere til løbet, siger Christina Nielsen i en pressemeddelelse fra Racers Edge Motorsports.

I årets samlede stilling i GT World Challenge America er Harrison og Farnbacher aktuelt nummer to i Pro-Am-kategorien. Der resterer to løb i kalenderen, og foruden Indy 8 Hours er der også et løb på Sebring inden da.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: