Coronavirus udsætter løb på FDM Jyllandsringen

Foto: Boxengasse

På grund af Corona-situationen rykkes Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen til 2-3. maj. Danish Masters Racing Festival flyttes desuden til den 30-31. maj. Det skriver FDM Jyllandsringen i en pressemeddelelse.

Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen udskydes i to uger fra 18-19. april til 2-3. maj på grund af Corona-epidemien. Flytningen betyder samtidig, at det historiske motorløb, Danish Masters Racing Festival 2020 på FDM Jyllandsringen, rykker fra 2-.3. maj til 30-31. maj.

– Vi beklager naturligvis de gener, det medfører for både tilskuere og deltagere, men vi ser på situationen med alvor og følger myndighedernes anbefalinger. Kalenderen for motorsport i Danmark involverer mange parter, men med de nye datoer er det lykkedes stadig at have tilstrækkeligt med luft mellem de forskellige løb, siger Betina Engholm, afdelingschef på FDM Jyllandsringen i pressemeddelelsen.

Forventningen fra FDM Jyllandsringen er, at det ikke bliver nødvendigt at udskyde premieren yderligere – men man følger udviklingen tæt:

– Tilskueres og deltageres helbred er selvfølgelig vigtigst, så vi følger situationen og er klar til at træffe de nødvendige forholdsregler, hvis Corona-krisen fortsætter, siger Betina Engholm.


FDM Jyllandsringen oplyser desuden, at allerede købte billetter til Åbningsløbet og Danish Masters Racing Festival er gyldige på de nye datoer, men kan refunderes ved henvendelse direkte til FDM Jyllandsringen.

Udsættelsen af Åbningsløbet vedrører følgende klasser:
TCR Denmark, Super GT, Legends Cup, DS3 Cup, Danish Endurance Championship, Special Saloon Car, Yokohama Super Cup og Yokohama 1600 Challenge.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: