En heatsejr blev det store lyspunkt for Martin Andersen på Jyllandsringen

Foto: Niklas Majgaard/Boxengasse

Weekendens afdeling af Super GT Danmark blev på mange måder et godt fremskridt for Martin Andersen og Outzen Motorsport. 2024 har indtil videre budt på en del overarbejdstimer for at finde den sidste fart, og med søndagens Åbningsløb på Jyllandsringen begyndte opskriften for alvor at tage form for det fynske team og den viborgensiske kører.

I 1. heat blev en start fra 2. startplads vekslet til en sejr i et lettere kaotisk heat – men nok så vigtigt viste det, at sene ændringer lørdag gav pote.

– Vi kæmpede egentligt med farten meget af denne weekend, men vi fik tænkt over tingene og fik en god idé lørdag eftermiddag. Den idé viste sig at virke, for heat 1 blev til en sejr. At det så endte med et par straffe og dermed et par dumme tab af placeringer i heat 2 og 3 er lige så meget min egen skyld, siger Martin Andersen om de to sjettepladser, der blev weekendens facit. Han tilføjer:

– Men hvorom alting er, så er vi på vej frem, og vi er blevet en del klogere på både bil og dæk denne weekend. Det er absolut positivt. 1. Heat blev helt sikkert det klare lyspunkt for weekenden. Jeg kom godt omkring balladen i starten af heatet, hvor en af de andre fik smidt en masse sand på asfalten. Jeg kom helt igennem det, og kunne derefter få bragt mig i kontrol over løbet og til sidst vinde det, afrunder Martin Andersen.

Der er god tid til næste løb, for Super GT Danmark er først tilbage, når tredje afdeling køres på Ring Djursland den 22-23. juni.


Andersen Motorsport

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: