Neopixels Motorsport udvider med John Nielsen og Jesper Egebart

Foto: Neopixels Motorsport

Det århusianske Super GT-team har i løbet af vinteren rustet sig til 2020-sæsonen på de danske baner. Kører og teamchef Nicki Petersen har brugt vinterpausen til at lokke nye kræfter til teamet.

Sidste års Super GT-debutant, Philip Lindberg, viste stabile fremskridt gennem sin første sæson i serien, og i år er han tilbage i bilen hos Neopixels Motorsport.

– Jeg glæder mig meget til at komme i gang og bag rattet i racerbilen igen. Sidste år var et rigtig lærerigt debuterende år for mig i Super GT-klassen. Neopixels Motorsport er et målrettet team med store ambitioner, hvilket jeg lægger stor vægt på. Det har været en stor tryghed for mig, at jeg som kører kunne sætte mig bag rattet og vide at bilen altid er top konkurrencedygtig, fortæller Lindberg om samarbejdet med teamet.

Kører-lineup’et er uændret for Neopixels Motorsport. Philip Lindberg (t.v.) og Nicki Petersen (t.h.) er klar til et år mere i Super GT Danmark. Foto: Neopixels Motorsport

Til at styrke indsatsen er det lykkedes Nicki Petersen at overbevise John Nielsen til at tiltræde som strategisk træner hos Neopixels Motorsport. Den tidligere Le Mans-vinder og teamchef for Team Flexlease.nu Strøjer Tegl stod ellers til en sæson uden store opgaver på de danske baner da det fynske topteam lukkede ned, men det blev der hurtigt lavet om på:

– Jeg er overbevist om, at John har en masse godt at tilføre teamet, og med de mange mesterskaber han har i bagagen som kører og teamchef, vil han kunne løfte os op hvor vi hører hjemme – i toppen af Super GT, fortæller Nicki Petersen, som håber at den nytilkomne træner kan hjælpe med at bringe mesterskabet hjem til Hornslet.


Til at støtte John Nielsen har teamet hyret endnu en tidligere topkører. Jesper Egebart, som selv har været aktiv i både DTC og Super GT, kommer til at assistere og afløse John Nielsen i de løb, hvor motorsportseksperten er optaget af sine kommentatorjobs i forbindelse med Formel 1.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: