Neopixels Motorsport udvider – Philip Lindberg ny kører i Super GT

Foto: Denner Photo

Når Super GT-sæsonen skydes i gang om en måneds tid, er det med to biler i garagen hos Neopixels Motorsport. Nicki Petersen har efter flere sæsoner som eneste kører i teamet inviteret en ny kører ind i varmen.

Den nye kører er 21-årige Philip Lindberg, et relativt ubeskrevet navn i banesporten. Ikke desto mindre har aarhusianeren været at finde på udenlandske gokartbaner; heriblandt den anerkendte italienske WSK-serie, hvor han har kørt mod kørere som Christian Lundgaard og Nicklas Nielsen.

– Jeg er spændt på snart at give den gas igen på en racerbane, denne gang med helt andre udfordringer i forhold til at det er en Super GT-bil og ikke en gokart, fortæller han. Det er nemlig ikke mere end 5 år siden at han første gang satte sig bag rattet af en racerkart:

– Det var først efter at jeg kom hjem fra kostskole i England (i 2014, red.), at jeg startede med at køre race for DamRacing. De var klar på at den udfordring, at jeg var helt grøn og urutineret i motorsport, så i flere år trænede vi to gange om ugen på Grindsted Gokartbane. Det virkede, og derfor kom jeg ret hurtigt ud på de internationale baner.

Oplevelserne på de internationale gokartbaner har ikke gjort interessen for motorsport mindre, så der er et vildt år i vente for den unge aarhusianer:


– Jeg glæder mig meget til at lære bilen at kende, og ikke mindst et fantastisk samarbejde med Neopixels Motorsport og Nicki P.

Philip Lindberg glæder sig til at prøve kræfter med Super GT-bilen. Foto: Denner Photo

Med skridtet op til en af banesportens topklasser har Lindberg en anseelig udfordring foran sig. Men det skræmmer ikke hans nye teamkammerat og mentor:

– Med Philip i teamet tror jeg på, at han nok skal lære Super GT bilen hurtigt at kende, og vil tage alt erfaringen til sig, og komme godt med i serien, fortæller Nicki Petersen.

– Philip er en flink fyr som giver sig tid til at lære og forstå. Det kommer man langt med, når man hopper ud i en ny udfordring. Jeg er glad for at have fået Philip med i mit team, og jeg tror på et godt år for ham og os.

Samtidig kan Neopixels Motorsport fortælle at samarbejdet med Ejner Hessel A/S fortsætter i 2019-sæsonen, og dermed bliver det to Mercedes-lookalikes som kommer til at køre med i Super GT. Om bilerne igen i år får et nærmest selvlysende design, melder historien ikke noget om.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: