Team Flexlease.nu – Strøjer Tegl lukker ned

Foto: Boxengasse

Som lyn fra klar himmel har det fynske topteam onsdag offentliggjort, at bilerne er kørt i garagen og at der ikke køres racerløb i denne sæson. Det fortæller teamejer Kent Bernstorf til Fyens.dk.

– Autosource Group startede Team Flexlease.nu med ambitionen om succes i motorsporten, og det fik vi. Ambitionen har hele tiden været at stoppe på toppen, og derfor har vi valgt at lukke holdet for at fokusere på den stærke vækst og udvikling, som virksomhed er inde i, fortæller den fynske teamejer, som udover sit engagement i motorsport også er medejer og adm. dir. for Autosource Group.

I løbet af fire sæsoner har det fynske team taget minimum én titel med fra racerbanerne; senest i fjor, da Kevin Rossel vandt Super GT-mesterskabet i teamets debutsæson. De flotte resultater tilskriver Kent Bernstorf primært teamets tekniske troldmand og strateg, Le Mans-vinderen John Nielsen.

– Uden John havde rejsen ikke været mulig. Vi har været med til at skabe de nye stjerner i form af blandt andre Kevin Rossel, Lasse Sørensen, Kasper H. Jensen, Max Klinkby Silver, Christian Sørensen og Frederik Schandorff. Alle kørere, der har opnået mesterskaber med teamet, fortæller han.

Lukningen er ikke nødvendigvis endelig. Selvom fokus nu ligger 100% på kerneforretningen i bilbranchen, holder Kent Bernstorf og medejer Martin Frederiksen tæt øje med udviklingen i motorsporten, så et gensyn er alt andet end udelukket.


Vi arbejder på at få en kommentar fra teamets nøglepersoner.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: