DS3 Cup gør norsk comeback

Foto: DS3 Cup/Boxengasse/Kim Gripping, Jan Gripping, Niklas Majgaard

Det er efterhånden et par år siden sidst, men i weekenden sker det: DS3 Cup er tilbage i Norge for første gang siden 2019, og med Rudskogen venter en spændende og ny udfordring for store dele af feltet, da mange nye ansigter har fundet vej til Danmarks hårdeste mærkeklasse i denne sæson.

TF Performances Knut Eirik Knudsen kommer til hjemmebanen i mesterskabsføring. Knudsen bragte sig i kraft af en sejr og en tredjeplads i føring, da DS3 Cup i slutningen af maj var på Ring Djursland, men der er tale om en føring på bare to point ned til Kevin Brandsborg.

Brandsborg har ditto haft en rigtig stærk sæson og været på podiet i tre af fire heats, og har igen denne weekend i Norge masser at jagte i topkampen, såvel som i U21, hvor Knudsen og Brandsborg også har en difference på to point mellem sig.

Kampen om tredjepladsen i årets mesterskab er næsten lige så tæt, for efter en stærk slutning på weekenden i Djursland tog Dennis Bannergaard en andenplads i finaleheatet og bragte sig derved op på 63 point samlet. Bannergaard, der er ny i DS3 Cup til denne sæson, kommer derfor også til Norge med alt at jagte – han er nemlig i duel med TF Performances Felix Heiberg, der aktuelt har tredjepladsen i den samlede tabel.

DS3 Cup er tilbage på norsk asfalt for første gang siden 2019, når det i weekenden går løs på Rudskogen.

Weekendens to heats på Rudskogen bliver også kørt med masser af tætte kampe i midterfeltet, for alt fra femte- til tiendepladsen er indenfor bare 12 point, og med 50 på højkant er der masser at kæmpe om på Rudskogens 3,2 km asfalt.


Program:

Lørdag d. 18/6:

09.25 – Kvalifikation (20 min)
15.00 – DS3 Cup Race 1 (9 omgange)

Søndag d. 19/6:

09.00 – Warmup (15 min)
11.30 – DS3 Cup Race 2 (9 omgange)

Det hele livestreames hos http://www.injection.no og på Facebook hos RacingNM.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: