TCR Denmark får et svensk gæstevisit til DM-Finalen

310434556_453501446599265_4111736327315379069_n
Foto: Team Auto Lounge Racing

Finalen i TCR Denmark i den kommende weekend bliver med flere gæstekørere til start. Vi har allerede præsenteret Michelle Halder, der stiller op hos det svenske team TPR Motorsport. Men TPR Motorsport bliver ikke det eneste svenske team til start på Jyllandsringen.

Med er også Audi-teamet Team Auto Lounge Racing. Her tager Christian Skaar og Kevin Engman turen til Danmark for at køre finaleweekenden i TCR Denmark.

Christian Skaar debuterede i denne sæson i STCC. Foto: Team Auto Lounge Racing

De to svenskere er klar til at runde sæsonen af med en enkelt weekend på dansk jord – efter der sidste weekend var finale i den svenske STCC, hvor teamet normalt er at finde.
– Vi kommer med to biler og ser frem til at få en god afslutning på 2022. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal forvente mig, men jeg ved niveauet i Danmark er godt, og jeg glæder mig til at prøve kræfter med serien, forklarer Team Auto Lounge Racings Christian Skaar.

Med sig har Christian Skaar taget Kevin Engman, der i år ikke har kørt STCC, men Engman har tidligere slået sine folder i serien, og vandt blandt andet Kanonloppet på Gelleråsen sidste år. Nu får han chancen hos Christian Skaar og Team Auto Lounge Racing, hvor han til DM-finalen har lånt den Audi RS3 LMS, som Johan Lund normalt kører i Sverige.

Mødet med den danske serie er ét, som Skaar og teamet ser frem mod:
– Kevin har ikke kørt i STCC i år, men jeg er glad for at vi kunne give ham chancen her på dansk grund til weekenden. I det hele taget ser vi frem til at få prøvet den danske serie af, og det går vi ind til weekenden med, afrunder han.


Team Auto Lounge Racing er et ganske nyt team i den svenske TCR-serie – teamet debuterede nemlig i år.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: