Solid debut i TCR Denmark for Anton Bergström

AB-11
Foto: Boxengasse/Niklas Majgaard

Anton Bergström kan med tilfredshed se tilbage på sit første løb i TCR Denmark. Den unge svensker fra Eskilstuna har til i år taget et spring op ad motorsportens rangstige fra den dansk/skandinaviske DS3 Cup og til TCR.

Det blev en god debut for Anton med TPR Motorsport, og Anton kan se tilbage på tre stærke heats med en absolut godkendt syvendeplads i finalen som højdespringeren.

– Vi er meget tilfredse med debutweekenden i TCR. Jeg har som kører rykket mig en del den her weekend, og vi er blevet en del klogere på det hele. Vi har fået et rigtig godt samarbejde sat i gang i teamet, og med mekanikerne og ikke mindst support fra Mike (Halder, red.), begynder vi bestemt at arbejde i den rigtige retning, forklarer Anton Bergström. 

Anton Bergström har til denne sæson skiftet DS3 Cup ud med TCR Denmark – og har fået godt 150 hk mere under højre fod. Det gav en god debut, hvor et godt forhåndskendskab til kombinationen af forhjulstræk og de danske baner gav pote.

TPR Motorsport kører igen i år Honda Civic Type R i TCR Denmark, og Anton Bergström er med Mike Halder som teamkammerat blevet matchet op med masser af international erfaring. Det giver masser af god sparring, som Anton og teamet ser frem til at drage endnu mere nytte af.

– Mike er den perfekte teamkammerat at få. Han har kørt TCR i en del år og ved alt om de her biler, så han er perfekt at lære ting af, forklarer Anton Bergström og tilføjer:


– Nu skal vi videre til Ring Djursland næste gang. Det er en meget anderledes bane, men jeg kender den fra mine år i DS3 Cup, og jeg håber det kendskab kan blive en lille fordel. Men vi kan i hvert fald tage det med os, at vi er kommet et godt stykke med at lære bilen at kende, så vi nu kan få det sidste ud af min kørsel og bilens opsætning, afrunder Anton Bergström.

Næste runde af TCR Denmark køres på Ring Djursland den 28-29. maj. 

Anton Bergström

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: