Den store finale venter for Bastian Buus

Foto: Porsche

Med det italienske Grand Prix på Monza er det også finaletid i Porsche Mobil 1 Supercup. Sidste weekend var Bastian Buus knusende tæt på at blive den første dansker til at vinde Porsche Supercup-titlen siden Nicki Thiims 2013-titel – men efter to hamrende spændende løb på Zandvoort lykkedes det akkurat ikke for Bastian Buus at skabe det fornødne forspring til at tage titlen en weekend før tid.

Men nu skal det som bekendt afgøres, og Buus kommer med BWT Lechner Racing til Italien med et 21 point stort forspring til Larry Ten Voorde. En finale, som Bastian Buus selvsagt ser frem til at køre efter en hektisk sommer.

– Det har været en meget intens sommer med rigtig mange back-to-back løb for mit vedkommende, og senest med to på én weekend i Zandvoort. Det har været en fornøjelse, specielt med den position, jeg har fået bragt mig i. Det at kæmpe om en titel er på ingen måde noget, man gør hver dag, så det er en ret speciel situation at være i. Jeg fører med en god margin, men fokus er på det, vi har fokuseret på hele året: At få det optimale ud af træning, kvalifikation og løb, og det uden at ende i unødvendige problemer, siger Buus til BWT Lechner Racing forud for weekenden i Monza.

Teamchef og direktør Robert Lechner følger op:

– Det har været en fantastisk sæson for os, som vi håber at kunne krone med velfortjente titler. Men for at nå dertil, skal vi holde fuldt fokus og gå til det som enhver anden løbsweekend. Så selvom det er godt at vide, at man ikke er pisket til at tage maksimumpoint, så skal vi stadig yde vores maksimale, og det har vi tænkt os at gøre.


Porsche Supercup kører kvalifikation lørdag formiddag mens finaleløbet søndag formiddag kan følges live på Eurosport og TV3 Sport.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: