Dennis Lind kører Nürburgring 24h med Audi Sport

Foto: Audi Sport GmbH

På en i forvejen solid nyhedsdag for dansk motorsport er her en god nyhed mere – Dennis Lind er nemlig en del af lineuppet hos Audi til årets Nürburgring 24h, som køres i Kristi Himmelfartsferien i maj måned.

Dennis Lind kørte i 2021 med Audi Sport i 24 Hours of SPA – nu har danskeren fået en ny mulighed i ét af de største GT3-løb overhovedet – Nürburgring 24h. Foto: Audi

Audi Sport har sat navne på tre lineups for deres kundeteams, og Audi stiller i år med Team Car Collection, Team Land samt Team Scherer PHX, hvor Dennis Lind bliver en del af holdet for sidstnævnte. Dennis Lind er imidlertid ikke helt ny i GT3-racere fra Audi, for senest kørte han i 2021 med Audi – blandt andet i 24 Hours of SPA.

Lind bliver en del af et stærkt lineup hos Team Scherer PHX, hvor han skal dele bil med Mattia Drudi, Ricardo Feller og Frederic Vervisch, mens Audi Sport Team Land stiller med Christopher Haase, Christopher Mies og Patric Niederhauser. Endelig er der Team Car Collection, som stiller med Audis nyudnævnte DTM-kører Luca Engstler, der deler med Max Hofer, Gilles Magnus og Dennis Marschall.

 

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: