Dennis Lind og Barwell Motorsport tager pole i British GT på SPA-Francorchamps

Foto: SRO/British GT

British GT er i denne weekend på sin eneste udlandstur i år, hvor feltet er på SPA-Francorchamps til et totimersløb. Løbet køres i morgen, søndag, og tidligt lørdag aften lykkedes det for Dennis Lind og Lamborghini-teamet Barwell Motorsport at sikre et rigtig godt udgangspunkt.

Lind fik nemlig i den afgørende runde lejligheden til at vise sit værd på de syv kilometer asfalt, og det blev nøglen til pole position for bilen, som han deler med russiske Leo Machitski. I formatet, hvor begge køreres tider er i spil, satte Machitski fra starten tonen og endte med at toppe tabellen for Am-kørere, inden Lind tog over i Pro-delen af kvalifikationen.

Barwell-Lamborghinien har indtil videre vist lovende takter på SPA – i morgen gælder det et totimersløb i det, der er British GT’s eneste tur udenfor Storbritannien i år. Foto: SRO

Faktisk endte Lind ikke med at være absolut hurtigst i Pro, da hans tid til sidst blev toppet af Ross Gunn og Yelmer Buurman – men på den samlede tid kunne ingen i GT3 matche den dansk/russiske duo, som derfor åbner fra spids i morgen – 0,544 sekund foran nummer to. Her får de følgeskab af netop Beechdean Aston Martin-raceren med Ross Gunn og Andrew Howard, mens RAM Racings Yelmer Buurman og Ian Loggie starter som nummer tre og på fjerde position bliver det Lind og Machitskis holdkammerater fra Barwell Motorsport, Adam Balon og Sandy Mitchell.

British GT kører i denne weekend med et desværre lidt amputeret felt grundet de aktuelle rejserestriktioner ind og ud af Storbritannien. 21 biler er til start, når det går løs 12.35 dansk tid i morgen.

Du kan se eller gense kvalifikationen fra SPA lige her:


Løbet i morgen sendes desuden live på Youtube:

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: