Dennis Lind sikrer ny pole position i British GT

Foto: British GT/JEP

Dennis Linds Barwell Motorsport har fundet melodien i British GT, og kunne senest tage sejren på SPA-Francorchamps i det, der var sæsonens eneste afdeling udenfor England.

Det momentum har Lind taget med til et noget vindblæst og regnramt Snetterton i denne weekend – i hvert fald stod roskildenseren for at sætte Barwell-Lamboen på pole igen til søndagens sidste af to afdelinger, da han med blot 0,004 sekunds forskel kørte fra Yelmer Buurman og RAM Racing i duellen om pole position. Treer på startgridden på Snetterton i morgen er Aston Martin Racings Jonny Adam for Beechdean AMR.

Barwell Motorsport meldte sig for alvor ind i titelkampen med sejren på SPA, og søndag venter to nye muligheder på den skønne, østengelske Snetterton Park i Norfolk. Foto: JEP

Træningerne på Snetterton regnede væk lørdag, men til kvalifikationen vendte det, og bronzekørerne kørte deres ti minutter i tørvejr, hvor Ahmad Al Harthy lagde ud med at være hurtigst for TF Sport og Aston Martin, mens Dennis Linds holdkammerat Leo Machitski endte nede på fjerde række til det første af de to løb.

Siden fulgte Q2 med pro-kørerne, hvor Lind endte med at gøre rent bord i sidste skud. Tidligt var Aston Martin i front takket være Jonny Adam, inden Sandy Mitchell og Dennis Lind fik sat Lamborghini på kortet på den østengelske bane.

Der køres søndag fra 11.10 og igen fra 17.15. Du finder begge løb live og gratis lige herunder!


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: