Dobbelt dansk i McLarens juniorprogram

Foto: IntercontinentaL GT Challenge/SRO

McLaren har præsenteret ikke bare ét, men hele to danske navne i deres juniorprogram for 2023, som briterne nu har løftet sløret for. Et program, der i det hele taget fylder meget i mærkets engagement i GT-racing.

Programmet i år tæller tre fabrikskørere i firm af Marvin Kirchhöfer og Rob Bell, der begge fortsætter og får selskab af 21-årige Tom Gamble.

Ved siden af fabriksprogrammet er en ny kategori, der hedder McLaren Junior Pro Driver, og her er der to danske navne på plads. Her har McLaren præsenteret Nicolai Kjærgaard og Benjamin Goethe som to nye navne. En naturlig forlængelse af en god sæson for McLaren hos engelske Garage 59 for Nicolai Kjærgaard, mens Benjamin Goethe kommer til McLaren som mester I GT World Challenge Europe Endurance Cups Silver Cup i 2022 for belgiske Team WRT og Audi.

https://www.facebook.com/Garage59Ltd/posts/635764115227064

Udover Kjærgaard og Goethe har McLaren også præsenteret den 18-årige brite Aston Millar, der er ny akademikører. Millar kommer fra Ginettas GT Supercup i England.


Husk, at du får alt om GT-racing her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/ , så er du opdateret!

 

Skal du selv med ud at race? Onsdag den 29. marts prøver vi noget helt nyt og afholder den første Boxengasse Kart Night i Odense. Spritny bane, spændende fight og muligheden for at vinde håneretten mod redaktionen? – se mere herunder!

Boxengasse Kart Night – Odense Gokart Hal

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: