DS3 Cup: En ny sæson venter!

67652829-f482-2516-0856-563255723d04
Foto: DS3 Cup/Kim Gripping/Niklas Majgaard

I DS3 Cuppen er der åbent for en helt ny sæson – en sæson hvor der indtil videre ligger én ting fast, og det er, at klassen skal finde en ny mester i år. 

Sidste års danmarksmester Jacob Sevel er taget videre til Super GT Danmark, men feltet i Danmarks hårdeste mærkeklasse er med mange nye ansigter helt åben til denne sæson – og med kørere fra tre nationer. I modsætning til mesteren, så er sidste års U21-mester og sølvvinder, Kevin Brandsborg, med igen, og vardenseren er ganske givet klar på jagten efter det sidste trin på skamlen. 

Kevin Brandsborg tog U21-titlen og det samlede sølv i fjor – nu er det tid til en ny sæson. Foto: Niklas Majgaard

DS3 Cuppen vender også tilbage til sit velkendte og succesfulde nordiske format i år, når serien med afdeling nummer tre vender tilbage til norske Rudskogen i midten af juni måned.

Mesterskabet bliver dog ikke uden en Sevel, for Jacob Sevel har givet stafetten i den ene bil hos CMD Motorsport videre til sin bror, René, mens Nicolai Baltzer fortsætter i teamets anden bil. Også med ophav hos CMD Motorsport, men i eget team er Mickey Jensen også klar til sin debut i DS3 Cup. 

Mickey Jensen er ét af mange nye navne på gridden i år. Foto: Kim Gripping

Forleden kunne DS3 Cup løfte sløret for et spændende comeback til en decideret Aalborg-trio anført af 2017-bronzevinderen Morten Jespersen, som har Jesper Thomsø og Danny Skinbjerg med sig. Skinbjerg er dog ikke meldt til sæsonpremieren på Padborg Park i denne weekend – én af tre, der misser sæsonpremieren. Et andet nyt, men i særdeleshed etableret navn er Dennis Bannergård, som har et langt CV i blandt andet 1600 Challenge og har fundet vej til klassen i denne sæson. 


Nye ansigter er der til gengæld masser af i DS3 Cuppen i denne sæson, og det lover blandt andet godt for en spændende fight i U21-kategorien med flere nye navne, der rykker ind direkte fra karting. Det gælder blandt andet Silas Rytter og Erik Martinez Soteldo – og førstnævnte har netop præsenteret sin deltagelse i serien. Derudover er Mathias Villadsen også ny i klassen til i år. 

I DS3 Cup er Norge igen særdeles velrepræsenteret, og det er med gengangere i form af Knut Eirik Knudsen, Felix Heiberg og Niklas Abrahamsen. Sidstnævnte er dog forhindret denne weekend. Linda Vekka er Finlands eneste repræsentant i denne sæson. 

DS3 Cup kan følges live på Padborg Park og kan også streames i år – det sker på Youtube.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: