FIA WEC aflyser 1000 Miles of Sebring

Green Flag, 1000 Miles of Sebring - Sebring international Raceway - Sebring - Florida - United States of America -
Foto: FIA WEC

FIA WEC har som følge af Donald Trumps udmeldning om at suspendere alle ikke-amerikanske indrejsende fra Europa til USA i 30 dage taget beslutningen om at aflyse årets 1000 Miles of Sebring den 20. marts.

Beslutningen kommer på baggrund af at en stor del af kørere og teampersonel til de forskellige teams fortsat er i Europa og skulle rejse i de kommende dage, hvilket nu ikke kan lade sig gøre.

Gerard Neveu, CEO i FIA WEC siger i en udsendt pressemeddelelse:

– Det her valg var ikke let. Vores teams sætter stor værdi i at køre på Sebring foran så mange entusiastiske fans. Denne aflysning er tvunget ned over os af rejserestriktionerne, og FIA WEC vil til enhver tid gøre det bedste for hold, fans og officials i forhold til helbred og sikkerhed – og derfor kommer denne aflysning nu. Kvaliteten af ethvert aspekt af en løbsweekend er helt i centrum for os, og det vil vi ikke gå på kompromis med.

Biler og grej fra alle teams er allerede fremme i USA, og FIA WEC skriver nu, at man vil fokusere på at få det hele godt tilbage til Europa igen.


Det andet store løb på Sebring samme weekend, IMSA’s 12 Hours of Sebring, er der aktuelt ikke udsendt nogen aflysninger for, men med det nylige amerikanske indrejseforbud i forhold til hele EU, så kan der potentielt ske noget der også. Det vender vi tilbage til her på Boxengasse uanset om løbet bliver en realitet eller ej.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: