Forlænget belgisk forbud mod forsamlinger rammer racerkalenderen

Foto: SRO - Jules Benichou/21Creation

Belgiens regering har her til aften forlænget forbuddet mod større forsamlinger i landet frem til udgangen af august måned – hvilket betyder en lang række revisioner af motorsportskalenderen endnu en gang.

FIA WEC havde ellers lige spillet ud med en ny plan, men den står overfor en ændring, da sekstimersløbet på SPA-Francorchamps blev flyttet fra maj til den 13-15. august. Det stiller WEC overfor lidt af en hovedpine, for skal man have afviklet løbet inden Le Mans, så er det ved at tynde ud i weekenderne.

Flyttedag er der også for European Le Mans Series, som skulle have været på SPA den 9. august, og for Total 24 Hours of SPA, som skulle have været kørt den 23-26. juli. Men en aflysning er ikke på tale, lyder den umiddelbare melding fra SRO og Total 24 Hours of SPA. Udmeldingen er i stedet, at man går efter at finde en ny dato til efteråret.

Også i Tyskland har man grebet til lignende beslutninger, og også her er der forbud mod større forsamlinger august måned ud. Det berører ikke umiddelbart Nürburgring 24h, som allerede er flyttet til september.

https://www.facebook.com/24hoursofspa/posts/3143903265648086


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: