Fransk medie: Corvette Racing overvejer at trække Le Mans-deltagelsen

Foto: FIA WEC / Joao Felipe

Der kan være en ekstra Le Mans-billet på vej til danske High Class Racing, som aktuelt står øverst på reservelisten efter Porsches to amerikanske biler i LMGTE Pro i sidste uge blev trukket fra årets startliste til Le Mans på grund af logistiske og økonomiske usikkerheder ovenpå coronakrisen.

I samme spor ligger det ligeledes amerikanske Corvette Racing, og skal man tro det ganske velinformerede franske Autohebdo, så er Corvette Racing også på vej til at trække sig fra årets løb.

Le Mans skal efter planen køres den 19-20. september, og der er fortsat ikke oplysninger ude om, at de franske arrangører vil droppe årets udgave. Men alt tyder på, at det bliver med et ganske anderledes startfelt end det, der tidligere på året blev meldt ud.

Skulle det franske medies oplysninger holde stik, så er Corvette Racings #63 (Jordan Taylor, Antonio Garcia & Nicky Catsburg) samt #64 (Tommy Milner, Oliver Gavin & Marcel Fässler) begge ude.

Det vil åbne op for High Class Racings Oreca i LMP2 med Jan Magnussen som pt eneste bekræftede kører på bilen, samt tyske Proton Competitions Porsche 911 RSR i LMGTE Am.


Boxengasse har været i kontakt med High Class Racings Peter Utoft, som siger, at det danske team arbejder videre:
– Det er helt nyt for os. Vi blev efter Porsches exit i sidste uge opmærksomme på, at der er en god chance for, at vores bil kan komme med på startlisten. Omvendt er hele situationen lige nu ogås ny for os, og vi vil nu evaluere det med vores sponsorer og samarbejdspartnere.

Porsche trækker to LMGTE Pro-biler fra Le Mans

Le Mans udsættes på grund af coronavirus

 

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: