Frederik Vesti klar til ny F1-test: Kører FP1 i Abu Dhabi

Foto: Mercedes F1

Frederik Vesti har en ualmindeligt travl weekend i vente til sæsonfinalerne i Abu Dhabi denne weekend. Danskeren er ikke blot at finde i den afgørende weekend i Formel 2, men er netop blevet præsenteret som Mercedes’ udvalgte til at køre den første frie træning i Formel 1 forud for Abu Dhabis GP i weekenden, ligesom han også kører end of season-test for Mercedes på tirsdag den 28. november.

Frederik Vesti har pænt sagt fuldt program i weekenden i Abu Dhabi – foruden finalen i Formel 2 er der også en ny træning med Mercedes samt sæsonens end of season-test i næste uge. Foto: Mercedes

Træningen i Abu Dhabi kommer efter Vesti i sidste måned havde samme træningsmulighed i forbindelse med Grand Prixet i Mexico, og nu får vejlenseren den anden af de to træninger, som et team i løbet af en sæson skal køre med en rookiekører, når han på fredag kører i Lewis Hamiltons racer. En mulighed, som danskeren selvsagt ser spændt frem imod:

– Det er et nyt skridt i min karriere at køre FP1 i Abu Dhabi. Det var kæmpestort at køre min første officielle session i F1 nogensinde i Mexico, og jeg lærte enormt meget af det. Det var godt at kunne bakke teamets arbejde op på den måde, og jeg ser frem til at bygge videre på erfaringerne i Yas Marina. Det er en bane, jeg kender ganske godt, og jeg er ret sikker på at jeg hurtigt er med i løbet af den træning. Jeg er enormt spændt på at skulle køre F1 igen og vil gerne benytte lejligheden til at takke teamet for tilliden, siger Frederik Vesti til Mercedes’ presseservice mandag aften.

Frederik Vesti var senest i aktion for Mercedes ved Mexicos Grand Prix – danskerens første officielle session i F1. Nu venter en ny. Foto: Mercedes

I Formel 2 er Frederik Vesti toer i mesterskabet forud for sæsonfinalen. Chancen for at kæmpe med om titlen er stadig til stede, men det kræver en weekend hvor alt klapper, hvis Frederik Vesti skal hente Theo Pourchaires mesterskabsføring ind. Pourchaire er aktuelt noteret for 191 point mod Vestis 166 og Ayumu Iwasa med 152.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: